Tävling

Välkommen till tävlingsdansens fantastiska värld!

Att tävla i dans är ett roligt sätt att utveckla din dans samtidigt du har roligt.

Hos oss har du möjlighet att tävla i konstnärlig dans (modern dans, jazz och showdans) genom DSF (Svenska Danssportförbundet).

För att du ska få tävla för Danielas dansskola i konstnärlig dans måste du först komma upp till fortsättning, mellan eller avancerad nivå på och vara äldre än 7år. Då skall du anmäla ditt intresse till Daniela genom att kontakta henne på dansskolan, ringa 0738060757 eller via mail info@danielasdansskola.se. Alla som tävlar går i minst 3 klasser/vecka hos oss. En klass i jazz, showmix eller modernt, en i balett och en i konstnärlig dans tävlingsgrupp.

Kort om tävlingar och extra träning/privatlektion

Du kan tävla i solo, duo, grupp och formation. För att tävla i grupp och formation använder du samma koreografin du lärt dig på din tävlingsgruppträningen. Din solo/duo kan du koreografera själv eller får hjälp av lärare.

Obs! Dansare måste bli godkända av sin lärare för att få tävla i både solo och duo samt ska kunna dansen och dansa i takt.

Privatlektion 

Ny koreografi solo/duo 1000kr
Tävlingscoach 550kr/tim

Tävlingskalender – Höst 2019

  • 12 oktober – Falköping

Tävlingsinformation

  • Tänk på att det är du elev som anmäler dig till tävlingen samt betala anmälningsavgift på www.dans.se. Dansskolan godkänner anmälan bara efter allt är klar och betalt.
  • Kostymer till grupp och formation uthyres för 40kr/tävling. Solo/Duo ansvarar elev själv för sina kläder.

Varmt välkomna!