”Dans i oktober” – Prova på fyra olika dansstilar! – Tibro

#_LOCATIONMAP

Datum/Tid
Datum: 03/10/2015 - 24/10/2015
Hela dagen


KOM OCH DANSA MED OSS I OKTOBER!

Prova på olika dansstilar!

  • För dig som är nybörjare och mellan 6år och tonår!
  • En grupp bara för killar mellan 6 och 9år!
  • Inga förkunskaper krävs!

Under fyra lördagar i oktober bjuder Danielas Dansskola på flera olika danslektioner fyllda av dansglädje. Fem grupper, sju olika dansstilar och duktiga danspedagoger.

Plats: Danielas Dansskola i Tibro – Hagagatan 6 (Kultur & Fritidshuset Humlan)

Kostnad: 120kr/lektion

 Anmälan: Ni anmäler lättast genom att skicka ett mejl med namn, personnummer och address till: info@danielasdansskola.se.

Betalningen: Betalning görs på Bankgiro nr: 633-9550 eller kontant vid första lektionen. Vid Bankgirobetalning MÅSTE elevens namn och ”oktober” anges som referens (meddelande).

Schema

24 oktober

Kl.11:30-12:30 Balett Fitness Tonår Daniela
Kl.12:30-13:30 Breakdance födda 01-02-03 Nicklas
Kl.13:30-14:30 Breakdance Tonår Nicklas
Kl.14:30-15:30 Hiphop födda 01-02-03  Ida
Kl.15:30-16:30 Hiphop Tonår  Ida
Kl.16:30-17:30 Feminine Vibe Tonår  Ida

Om instruktörer:

Nicklas

Dans har jämnt varit ett element i mitt liv ända sedan jag var barn.
Mitt första intresse för Brekadance skapades var när jag såg en musikvideo på MTV, tror det var Freestyler med BoomFunk MC´s
Efter det så var jag såld. Det som jag tyckte var coolast var att man kunde fritt blanda stilar som man vill i breaken.

Från 12-16 i min ungdom dansade jag nästan varje dag, under den här tiden bodde jag i Mölndal i Göteborg, min familj flyttade sedan till Tibro.
Där fanns det ingen dansskola men jag ville fortfarande hitta någonting så jag började med Gymnastik, vilket har varit ett bra komplement till breaken 🙂
De senaste 4 åren har jag åter igen börjat att vara aktiv inom break. Kände ingen breakare i Skövde så jag började jobba för Blå Bands Ungdom med ett projekt som gick ut på att starta upp dansgrupper.
Jag startade upp 3 grupper i västra götaland, vi heter GROUND.

Min ambition har aldrig legat i tävling dock så tävlade jag lite i min ungdom i Göteborg, tills idag kommer jag inte ihåg alla ställen man var på men det var en rolig erfarenhet.
Jag älskar att åka på BreakJams, där man kan träffa varandra i en ”Cypher” och dela med sig av sina erfarenheter.

 

Daniela

Född i Brasilien och började dansa balett redan som 3-åring. Tävlingsdansandet kom igång vid 9 års ålder med balett och senare även modernt och jazz.

Erhöll flertalet pallplatser där kanske den främsta är en 3:e plats i Joinville som årligen håller Sydamerikas största danstävling (världens största år 2005).

Universitetsutbildning i danspedagogik 1999-2002 (UNICAMP, Campinas) som avslutades med en ”bachelor examen”. Byggde även på med en 1-årig ”Art therapy” kurs (Anhembi Morumbi, Sao Paulo).

Har undervisat i balett, jazz och modernt sedan 2001 från nybörjare till avancerat.

Fick under 2006 rollen som ”lead dancer” på ett av Star Cruises kryssningsfartyg vilket medförde 10 månader som show dansare på olika kryssningsfartyg i Asien och Medelhavet.

Flyttade till Sverige hösten 2008. Började redan samma höst med undervisning i Tibro. Undervisningen har senare utökats att innefatta förutom Tibro även Karlsborg, Skövde och Lidköping (Helens Dansskola).

Fick Karlsborgs kommuns kulturstipendium 2011.

Varmt välkomna! 😉

Kommentarer är stängda.