Vårt team


dani pbDaniela Cartela

Född i Brasilien och började dansa balett redan som 3-åring. Tävlingsdansandet kom igång vid 9 års ålder med balett och senare även contemporary (modernt) och jazz.
Erhöll flertalet pallplatser där kanske den främsta är en 3:e plats i Joinville som årligen håller Sydamerikas största danstävling (världens största år 2005).

Universitetsutbildning i danspedagogik 1999-2002 (UNICAMP, Campinas) som avslutades med en ”bachelor examen”. Byggde även på med en 1-årig ”Art therapy” kurs (Anhembi Morumbi, Sao Paulo).

Har undervisat i balett, jazz och contemporary       (modernt) sedan 2001 från nybörjare till avancerat.

Öppnade 2002 en butik för försäljning av dans och sport kläder. Ytterligare en butik öppnades 2005.

Fick under 2006 rollen som ”lead dancer” på ett av Star Cruises kryssningsfartyg vilket medförde 10 månader som show dansare på olika kryssningsfartyg i Asien och Medelhavet.

Flyttade till Sverige hösten 2008 och sålde då också de 2 butikerna. Började redan samma höst med undervisning i Tibro. Undervisningen har senare utökats att innefatta förutom Tibro även Karlsborg, Skövde och Lidköping (Helens Dansskola).

Under 2010 erhölls licensen som certifierad Zumbainstruktör, 2011 Zumba Toning instruktör och 2012 Zumbatomic instruktör.

Fick Karlsborgs kommuns kulturstipendium 2011 och Tibros 2018. Utbildad av SDO (Sveriges Dansorganisation).

Slide1

Wilma Wiidh Lundgren

Jag heter Wilma och jag ska undervisa danslektioner i Tibro i höst. Jag har dansat sen jag var 11/12 år ungefär och har testat på en rad olika stilar. Jag har dansat hiphop och modern dans tidigare men just nu satsar jag mest på jazz, balett och tåspets. Jag tävlar även i konstnärlig dans i SDOs (Sveriges Dansorganisation) danstävlingarna. Har assisterat och hjälpt till med uppvisningarna men nu längtar jag jättemycket att få träffa er i danssalar på Danielas dansskola!

Slide1Emma Ringqvist

Hej! Jag heter Emma och bor i Karlsborg. Jag började dansa på Danielas Dansskola i 9-årsåldern. Jag har testat många olika stilar som showkids, hip hop, modernt och jazz. Just nu dansar jag jazz och balett och tävlar i konstnärlig dans . På andra plats kom jag och alla tjejer från jazz gruppen på SDOs (Sveriges Dansorganisation) danstävling i Vallentuna vår-17. Har assisterat Daniela med undervisningen i Skövde och det var fantastisk kul. Jag är alltid med och hjälper till med uppvisningarna.